![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-DarnoQ- |
![]()
|
Goście ![]() |
Hej! Chciałbym mieć możliwość logowania błędnych podstron do mojej domeny np jak ktos wchodzi www.mojastrona.pl/costam chcialbym aby w jednym pliku tworzyla sie lista takich błędnych wejść z wyszczególnieniem jakie ono było. Czy ktoś wie jak to zrobić?
Powód edycji: dodałem tag (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Może wystarczą Ci odpowiednio przetworzone logi serwera? Znajdz, jeśli możesz lokalizację pliku access.log serwera Apache. W razie problemów skontaktuj się z administratorem.
Można też pobawić się plikami .htaccess, choć moim zdaniem, to gra nie jest warta świeczki. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
-DarnoQ- |
![]()
|
Goście ![]() |
A jak mam forum phpBB3 i nie ma tam logow serwera apache ?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
To forum musi być na jakimś serwerze, a on na pewno ma logi.
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 10:28 |