![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Gość_marezo_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
Chcialbym sie dowiedizec czy jest jakis wirtualny zeby nie trzeba bylo wysylac za kazdym razem plikow php na serwer w sieci. zeby mozna bylo pracowac caly czas na pracowac offline bo niezawsze mam neta.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
No oczywiście... zainstaluj sobie Apache + MySQL + PHP lokalnie - tzw. localhost
Poszukaj dobrze, bo na php.pl jest gdzieś tutorial jak zainstalować. Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sa sa
![]() zainstaluj to co tu wyzej ktos napisal a co do sposobu instalacji, to najlepiej znajdz sobie takie trikos co praktycznie samo sie instaluje na poczatek zawsze latwiej. Pozniej mozna cos pozmieniac |
|
|
-Gość_marezo_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
ale to moge zainstalowac na windowsie?? dzieki
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla początkujących polecam KRASNAL_SERV
-------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Polecam WAMP5 1.7.2
-------------------- |
|
|
--szygmon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
a można te programy zainstalować na Windowsie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Tak. Można - takie jest ich przeznaczenie - na Linuksie nie instaluje się czegos takiego
Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A sa serwery wirtualne na linuxa ?
-------------------- http://www.twojanutka.pl Twoja Nutka - Moja pierwsza stronka
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 1 Dołączył: 8.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak są np. XAMPP
A tak przy okazji serwer wirtualny to chyba coś zupełnie innego ![]() Pozdrawiam Ten post edytował atomek4 15.08.2007, 15:15:02 |
|
|
![]()
|
|
No bez jaj - jak ktoś ma Linuksa, to pewnie serwer sobie sam zainstaluje, zwłaszcza, że większość (śmiem twiedzić, że wszystkie) dystrybucji dostarcza gotowe pakiety i wystarczą przysłowiowe 3 kliknięcia - łatwiej i szybciej niż na Windows.
@atomek4 - Fakt - to nie są serwery wirtualne, tylko normalne localhosty. -------------------- To think for yourself you must question authority and
|
|
--szygmon-- |
![]()
|
Goście ![]() |
a jakie jest hasło i reszta danych mysql?
Skąd je wziążc? mam WAMP5 1.7.2 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/2ly...tcwnmrignzz.png
Takie coś mam WAMP5 1.7.2 Ten post edytował szygmon 15.08.2007, 20:04:13 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 1 Dołączył: 8.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy Extreme-Fusion wchodzi w skład WAMP? Chyba nie
![]() Przetestuj sobie serwer jakimiś prostymi skryptami, zobacz czy wszystkie usługi działają itd? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jest jakiś serwer na którym bedzie działąć?
|
|
|
-Bruder- |
![]()
|
Goście ![]() |
ja polecam phptriad, bez problemu znajdziesz i zainstalujesz. program tan praktycznie sam instaluje php+apache+mysql. ja od tego zaczynalem i nie sprawil mi problemow ;p POLECAM!!
|
|
|
![]()
|
|
a bedzie tam działać extreme-fusion?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na każdym powinno działać
![]() -------------------- http://www.twojanutka.pl Twoja Nutka - Moja pierwsza stronka
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:51 |