![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam takie zapytanie. Działa prawie dobrze tylko źle zlicza rekordy w tabeli documents_con ( przechowuje tam dokumentu która są powiązane z innymi ) Czyli chce policzyć ile jest rekordów w taeli documentc_con odpowiadających documents.Id = documents_con.DocId ale to nie działa, zlicza dla 1 rekordów a w drugim pokazuję ilość wszystkich, dziwne. Myślę ze coś z grupowaniem nie tak ..
może ktos wie co nie tak z tym zapytaniem,
Ten post edytował acztery 12.08.2007, 20:27:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 3 Dołączył: 15.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja bym to próbował zrobić jakoś tak chociaż do końca nie jestem pewien co próbujesz osiągnąć ![]() --- Pamiętaj o BB Code (poprawiłem) --- ~strife |
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
przy okazji nie musisz wszędzie dodawać as... d.CreateDate zostanie zwrócone jako CreateDate
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musze bo to jest zapytanie generowane prez DB_DataObject jak by nie dal to pobrał by dane z tabeli documnets_Con.
DB_DataObject nie obsługuje podzapytan:/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:39 |