![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Międzyborów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałem na mojej stronie zrealizować efekt podobny do tego: http://szort.pl/js001 (kliknijcie w "Policz cenę"). Po wybraniu jakiejś opcji rozwija się reszta formularza. Sprawa wygląda tak, że ja chciałbym to bardziej zagnieździć ![]() Czyli: Pole 1 Pole 2 (dopiero po wybraniu opcji Pola 1) Pole 3 (dopiero po wybraniu opcji Pola 2) Pole 4 (dopiero po wybraniu opcji Pola 3) Jak najlepiej to zrealizować? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki ![]() -------------------- pozdrawiam
jedrus4 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na przykładzie checkboxów:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Międzyborów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję za dużą podpowiedź
![]() Podpytam jeszcze tylko: - jak zrobić coś takiego ale warunkowo dla elementu SELECT formularza? Czyli: SELECT - opcja 1 - opcja 2 INPUT 1 (zawsze widoczny) INPUT 2 (widoczny tylko gdy wybrana opcja 2) zaczalem modyfikowac Twoj skrypt:
jednak nie działa ![]() może polecisz jakaś stronę, gdzie będą wyjaśnione sposoby dostępu do atrybutów elementów formularza? --- edit ---- ok, poradziłem sobie, po prostu literówka - w parametrach funkcji dałem selectdId zamiast selectId - wszystko działa ![]() Ten post edytował jedrus4 11.08.2007, 17:46:30 -------------------- pozdrawiam
jedrus4 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:19 |