![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 17.08.2003 Skąd: krakow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypt i niewiem czemu niechce działać, a w cześniej mi działał.. już wyjaśniema o co mi chodzi mam skrypt który pobiera pliki z katalogu i je includuje.. a problem w tym ze jeszcze minute temu działał, przestał działać po tym jak usunełem pliki z katalogu i dodałem nowe. Niewiem czemu niechce teraz działać.. skrypcik wyglada tak
![]() [php:1:727853e3c1]<?php $sciezka = "page/data/newsy/"; $katalog = opendir($sciezka); while ($plik = readdir($katalog)) { if (($plik<>".")&&($plik<>"..")&&(!is_dir($sciezka.$plik))) { $i++; } } closedir($katalog); $dir = 'page/data/newsy/'; $n=$i; function cmp_mtime($a, $ ![]() { global $dir; return filemtime("$dir/$b") - filemtime("$dir/$a"); } $d = opendir($dir); $a = array(); while (($f = readdir($d)) !== false) if (is_file("$dir/$f")) $a[] = $f; usort($a, 'cmp_mtime'); for ($i = 0; $i < $n; $i++) include("data/newsy/$a[$i]"); ?>[/php:1:727853e3c1] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:21 |