![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Witam,
mam pewien problem z pluginem do wyświetlania podpowiedzi. Zainstalowałem go (pojawił się w projekcie) ale nie bardzo chce działać. Kod po prostu skopiowałem ze strony Symfony no ale podpowiedź w ogóle się nie pojawia. Oto kod:
Kod wynikowy:
W dołączanych skryptach JS mam: Dodatkowo skopiowałem klasy CSS dla 'tooltip' ze strony z przykładami ale i to nie pomogło. W czym leży problem? Pozdrawiam serdecznie: pion PS: Symfony 1.0.6 Ten post edytował phpion.com 11.08.2007, 10:01:12 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moim zdaniem problem w tym że nie wszystkie biblioteki .js istnieją (strzelam, sam miałem problem z innymi ścieżkami i zmienną sf_prototype_dir przy pluginie sfPrototypeWindows).
najlepiej zainstaluj firebuga i zobacz co dokładnie co i jak. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Hmmm, ale sam Prototype działa. Użyłem go do małego Ajaxa i działa więc może nie w tym problem. Konsola FF zwraca:
Co dotyczy:
Swoją drogą mogliby poprawić choćby część błędów w tutorialach... bo w obecnej formie są one czasem średnio przydatne (mówię ogólnie, nie tylko o tym przypadku). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 00:59 |