![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Szukam, szukam, nigdzie nie ma. Nie mogę znaleźć skryptu z forum podobnym z deka do tego, więc...postanowilem napisac je sam. Problem w tym ze ja nie potrafie za bardzo programowac w php'ie. Zna może ktoś skrypcik ktory umozliwia adminowi przyklejanie i blokowanie postow i pisanie ogloszen?? :wink: Co do tego ostatniego to...tylko taki bajerek w sumie mi nie potrzeby ale przyklejanie i blokowanie newsow przydaloby mi sie.
Mysle ze dobrze trafilem...bo to dotyczy programowania i zagadniej z deka. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowieku wez sie lepiej za cos innego skoro twoje podejscie jest jak ponizej
Cytat postanowilem napisac je sam. Problem w tym ze ja nie potrafie za bardzo programowac w php'ie. Zna może ktoś skrypcik ktory umozliwia adminowi przyklejanie i blokowanie postow i pisanie ogloszen??
to ma byc pisanie samemu? a co do tego forum to jest ono darmowe i znajduje sie na www.phpbb.com a w niedalekiej przyszlosci www.phpbb.com.pl -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
W ktorym miejscu! 8O Wytrzeszczam galy i nic. Mam pobrac caly phpBB?? Czy co?
|
|
|
![]()
|
|
Eee...dobra pobralem ten phpbb i...gdzie tu mam pliki forum??
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz oczy to poczytaj co tam pisze PHPBB TO JEST FORUM ... i nie wycina sie nic z niego ...
Ohh my God ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.10.2003 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Eee...dobra pobralem ten phpbb i...gdzie tu mam pliki forum??
![]() ![]() Zgłoś sie do mnie na priva |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2003 Skąd: Polska, Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hub3rt: czy ty masz wogule jakie kolwiek pojecie o php ?
-------------------- Warsztat: Apache 2.0.48 | PHP 4.3.4 | MySQL 4.0 | Pajaczek 5 NxG Pro
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:52 |