![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Poszukuję bazy danych wyrazów niezbędnej do budowania słownika. Najlepiej w formie 2 kolumn ![]() Słowo_PL i Słowo_Obcy_język Języki obojętnie jakie. Jeśli ktoś posiada informacje skąd coś takiego zdobyć to prosiłbym o pomoc. pozdrawiam ramze -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 1 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: z ławki przed blokiem Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bazy takie mozna kupic niestey za spora kase ;
nikt tego Ci nie da za darmo przeciez bylo by to bez sensu bo na czym miali by zarabaci Tworcy slwonikow online? baze poslkich słów z kazda ich odemiana jakies 3.5 mln rekordó moze CI podac przepis jakies 2 h roboty ;] btw nie podales jaki slwnik chesz bydowac, jesli pal-ang ang pol to powodzenia ;p0 Ten post edytował AcidBurnt 12.08.2007, 23:11:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 22 Dołączył: 20.09.2004 Skąd: Kraków - NH - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie napisałeś dokładnie o jaką bazę wyrazów ci chodzi ale zobacz: http://www.kurnik.pl/slownik/ może się przyda
-------------------- Warsztat: Windows 7 Pro 64bit | Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.0 | PHPmyadmin 2.6.4
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
głównie to chodzi o stworzenie czegoś do czego umieściłem link w stopce.
Wielojęzykowy slownik, tłumacz itd... Własnie jestem na etapie projektowania struktury bazy danych i potrzebne są mi jakieś bazy wyrazów do testów. i nie ukrywam, że przydały by się też bazy typu pol-en en-pol itp. Może być każdy język, który jest zapisywalny w utf-8 ![]() Gdzie można takie bazy kupić? Cytat baze poslkich słów z kazda ich odemiana jakies 3.5 mln rekordó moze CI podac przepis jakies 2 h roboty ;] Z wielką chęcią ARJ - dzięki Pozdrawiam -------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 11:28 |