![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chcialem zrobic sobie cos takiego, że mam wlasna strone, na ktorej sa linki do moich stronek. Strone zrobilem sobie na ramkach. Wszystko działa ładnie pięknie, ale np. w serwisie onet czy wp. Wczytuje mi sie cała strona wp czy onet, zamiast wczytac sie tylko w miejsce ramki. Można to jakoś obejść?? -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy cie dobrze zrozumialam ale jesli masz odnosnik mniej wiecej taki:
<a href="adres.html" target="_blank">Link</a> to usun z niego [target="_blank"] i nie bedzie ci strony w nowym oknie otwierac ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie chodzi o to... Spróbuj sobie zrobic ramke do różnych serwisów w tym onet i wp to zrozumiesz...
-------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
-Gość_czubaka_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
Nie wiem czy o to dokladnie chodzi ale czy probowales nazywac ramki
![]() ![]() |
|
|
-Gość_czubaka_*- |
![]()
|
Goście ![]() |
polecam http://www.czubaka.com/mike/kurshtml.zip (sorka za 2 post ale nie widze gdzie sie tu edytuje :/ )
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niektóre strony są zabezpieczone przed wczytywaniem ich do ramek i otwierają się w całym oknie i niestety nic z tym raczej nie zrobisz
-------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 14:38 |