![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z wyświetlaniem danych z pliku.
Plik index.php zawiera string $output w którym są skrócone dane, które podmienia na właściwe za pomocą funkcji replace_more_news. Funkcja replace_more_news podmienia dane wykonując jednocześnie funkcję odczytu danych z pliku files.txt (zawierających odpowiednie dane (inna funkcja zapisuje dane w tym pliku - nie dodawałem jej bo działa ok.) Niestety porównanie danych z $file i $single_line_arr[0] - w if($file == $single_line_arr[0]) - zdaje sienei działać, mimo iż obie dane są identyczne. Może mi ktoś pomóc ? Poniżej zamieszczam listingi obu plików: index.php
files.txt Kod test1|<nobr>size test 2</nobr>|<nobr>downloads test 1</nobr>| test2|<nobr>size test 2</nobr>|<nobr>downloads test 2</nobr>| Z góry dziękuję :-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam
Proszę zapoznać się z Tematyką i zasadami panującymi na forum Przedszkole i wysłać mi lub innemu moderatorowi/opiekunowi poprawny tag do tematu. Do tego czasu wątek pozostanie zamknięty. -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:24 |