![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 1 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
przygotowałem strone www.kalendarz-kibica.pl i chciałbym poznać Waszą ocenę - co myślicie o stronie, czego jej brakuje, co warto byłoby zmienić/dorobić. Wszystkie uwagi i sugestie mile widziane. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tabelki, tabelki, tabelki...
poza tym nie działa 'mapa serwisu' znaczy sie nie ma jej. dodałbym jeszcze oprócz samych wyników meczów jakieś notki o nich, linki do oficjalnych stron zespołów, artykułów np. w onecie lub jakimś serwisie sportowym -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co myślicie o stronie, czego jej brakuje, co warto byłoby zmienić/dorobić. Dodac doctype i przerobic kod na bardziej semantyczny. Tabelkom mówimy nie ![]() -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 99 Pomógł: 5 Dołączył: 20.06.2005 Skąd: Bielsk Podlaski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Według mnie strona ma spory potencjał, tylko grafika trochę kuleje.
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 1 Dołączył: 9.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki za opinie, postaram sie na weekendzie przejść z tabelek na divy i przy okazji uprościć kod. Co do grafiki - to w zamierzeniu ma być witryna informacyjna, starałem się to jakos wyważyć, żeby grafika nie była zbyt ciężka, a jednocześnie żeby nie było "ubogo" na stronie.
Kolejne pytanie dotyczy wprowadzenia nowej funkcjonalności. Co myślicie o wprowadzeniu możliwości zbudowania własnego kalendarza - zarejestrowany użytkownik mógłby zestawić własny zbiór wydarzeń - jeżeli interesuje go na przykład piłka nożna i żużel, wówczas pokazywane byłyby tylko zdarzenia z tych dyscyplin. Mógłby również dodać swoje zdarzenia, np. mecze swojej drużyny z IV ligi. Myślałem również o przygotowaniu powiadamiania/przypominania o wybranych zdarzeniach. Każdy nowy pomysł mile widziany ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:56 |