![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam bardzo dziwny problem przy banalnym wydawałoby się formularzu :/ wysyłanym za pośrednictwem IE (sprawdzalem ver 6 i 7 ). tu jest forma do wyszukiwania w pliku ktory to obrabia jest kod 9tylko fragment zeby nie smiecic
Wszystko ladnie smiga gdy w formie tupnę myszą na submit - skrypt działa jak nalezy. Ale w momencie kiedy stukne Enter co jest wygodne w IE otrzymuje komunikat z else - nie z formularza. W Operze i lisku wszystko jest ok, obojetne czy klikne submit czy pacne enter. Problem na 100% lezy po stronie zmiennej $go ktora leci postem ale w IE przyjmuje pustą wartość a ja pech chciał zażyczyłem sobie po niej wlaśnie sprawdzać wypełnienie formularza (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Wiem że można to inaczej rozwiązać ale czy ktoś zna może rozwiązanie tego konkretnego przypadku ? W google znalazlem podobny problem ale niestety bez rozwiazania google-grupa pl.comp.www Pewnie źle szukam ale nie mogę wpaść na zapytanie do wyszukiwarki żeby znaleźć rozwiązanie i dlatego pomocy szukam u Was Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 17:01 |