![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam problem z wylogowaniem w ie, na mozilli działa (problem jest tylko na serwerze usługodawcy, w domu na WebServ działa) Po wylogowaniu i tak zmienne sesyjne są pamiętane. Oto część kodu: zalogowanie:
wylogowanie:
proszę o pomoc |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak dasz zamiast unset($_COOKIE[session_name()]); to:
Kod setcookie(session_name(), '', time()-42000, '/'); Może pomoże ![]() -------------------- Pozdr. Zyryx
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie pomogło
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na początku pliku w którym następuje wylogowanie musisz jeszcze rozpocząć sesję poprzez session_start(); bo inaczej wogle nie masz dostępu do sesji i nie ma co usuwać. Chyba, że to tylko wycinek kodu i rozpocząłeś sesje, to wtedy nie wiem co tu może być nie tak :/
-------------------- Pozdr. Zyryx
|
|
|
![]()
|
|
hejtak - to był wycinek kodumam tu gotowy kod, i jak się zaloguje i klikam wyloguj, następnie nic nie wpisuje i klikam zaloguj to jestem zalogowanyproszę przetestujcie to login a hasło aa wszystko w index.php
witamCzasami jest tak że klikam wyloguj odświeżam stronę i dopiero zadziała wylogowanie pozdrawiam Ten post edytował mariuszg 10.08.2007, 13:16:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:01 |