![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2007 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Problem jest taki że nad każdą tabelką wyświetla mi całą zawartość array() a chcem aby to było kolejne. Czyli pod 1 tabelką 1 element tablicy, pod 2 tabelką 2 element tablicy ... Wiem, że banał ale trudno mi teraz to wychwycić.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 17 Dołączył: 23.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mowisz o kilku tabelkach, skoro po kodzie ja widze, ze chodzi o jedna tabelke, tylko i wylacznie o jedna, wiec Twoje pytanie jednoczesnie staje sie nie zrozumiale...
Kazda tabelka ma w sobie wiersze i kolumny... Popraw swoje pytanie -------------------- serwiswww.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 5.01.2007 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mowisz o kilku tabelkach, skoro po kodzie ja widze, ze chodzi o jedna tabelke, tylko i wylacznie o jedna, wiec Twoje pytanie jednoczesnie staje sie nie zrozumiale... Kazda tabelka ma w sobie wiersze i kolumny... Popraw swoje pytanie Tzn. w komórkach. Ma wyświetlać w tej samej tabelce: A1 rozmiar (d x L) mm | rozmiar (d x L) mm (...) A2 rozmiar (d x L) mm | rozmiar (d x L) mm (...) itd... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy to jest twój cały skrypt bo mam wrażenie, że czegoś brakuje
![]() -------------------- Pozdr. Zyryx
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 17 Dołączył: 23.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli zrozumialem to tak jak powinienem, to moja odpowiedz brzmi:
Zrob petle w petli... np.: Kod <?php $title=array("title1", "title2", "title3"); $vars=array( array("1", "2", "3"), array("11", "12", "13"), array("21", "22", "23") ) foreach($title AS $key=>$value) { $narr=$vars[$key]; $size=sizeof($narr); echo "tytulek $value<br>"; for($i=0; $i < $size; $i++) { echo "wartosc: ".$narr[$i]."<br>"; } echo "koniec tytulku<br>"; } ?> Mam nadzieje, ze to cos wiecej wyjasni ![]() Ten post edytował likemandrake 8.08.2007, 21:10:37 -------------------- serwiswww.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:05 |