![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
![]() Proszę o pomoc, gdyż jestem początkującym użytkownikiem php, i niemogę sobie poradzić z pewnym problemem. Mianowicie zrobiłem formularz (obszar tekstowy ze skryptem php) w którym wyświetla się otwarty plik. Pliki zapisane są z rozszerzeniem php, a w środku jest html, z elementami kodu php. Problem pojawia się gdy po zmianie pliku w oknie edycji ( obszar tekstu z załatowanym plikiem) zapisując go. Plik zapisuje się ale w kodzie html przed znakiem " pojawia się znaczek \ Wygląda to tak: Wielka prośba do Was - jak mogę pozbyć się tego znaczka z kodu żeby zapis był normalny??!!Proszę o POMOC! plik ze skryptem w którym zostaje otwarty plik wygląda następująco:
Plik ze skryptem zapisu pliku : Proszę pomóżcie ![]() Ten post edytował Marsel 7.08.2007, 23:37:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 51 Dołączył: 4.02.2005 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chyba pójdę się wypłakać, wzruszyłeś mnie...
stripslashes() -> zobacz w manualu -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy mógłbyś mi powiedzieć jak mam napisać ten skryp i w którym miejscu w moi kodzie wstawić. Wiem ,że to pewnie dla Ciebie proste, ale jak pisałem wyżej dopiero zaczynam z php.
Ten post edytował Marsel 7.08.2007, 23:37:21 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Dziękuje -=Peter=- , udało mi się poprawić ten błąd. Pozdrawiam serdecznie
Przepraszam Admina za wielkośc czcionki już poprawiłem. Pozdrawiam Marsel |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:52 |