![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, dla większości bywalców mój problem będzie banalny, jednak dla mnie jest nie do przejścia. Nic nie udało mi się znaleźć ani tutaj na forum, ani na google.
Mam button, w którym chciałem zamieścić tekst w dwóch wierszach. Coś jak <br> w htmlu Jednak w ‘’ nie chcą działać polecenia, które znam. Drugim problemem jest sam link. Po wykonaniu w adresie przeglądarki zostaje np: „...test.php?numer=1&stan=0”. Czy jest możliwość maskowania tej końcówki aby ciągle był wyświetlany „...test.php”. może jakimś poleceniem przeładowania strony pod koniec skryptu? Ten post edytował snik 5.08.2007, 09:57:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do drugiego problemu, to możesz przepisać dane z GET'a do sesji, headerem przekierować do test.php, a w nim na początku sprawdzać zawartość sesji...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co do pierwszego:
zamień Kod echo "..............."; na Kod ?>........................<? i zamień apostrofy na cudzysłowy -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:36 |