![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie:
Z kąd można ściągnąć jakąś listę słów które przydało by się cenzurować? -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Boooze... A ile raptem jest tych slow ? Zakladajac ze nawet chcialbys cenzurowac angielskie slowa jak np. fuck, to i tak bedzie ich gora 10... Pamietaj tylko o korzystaniu z * - np. *jeba* ... Chyba wiadomo jak to zadziala
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat "]Boooze... A ile raptem jest tych slow ? Zakladajac ze nawet chcialbys cenzurowac angielskie slowa jak np. fuck, to i tak bedzie ich gora 10... Pamietaj tylko o korzystaniu z * - np. *jeba* ... Chyba wiadomo jak to zadziala
![]() ![]() 10? z angielskimi? hmmm...wyjdz na ulice, przejdz sie po najbardziej lumpiastej dzielnicy to zmienisz zdanie...Sam kiedys pisalem takie cos na potrzeby ksiegi gosci i mialem tego pare razy wiecej, liczac tylko polskie slowa. -------------------- (none)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem o czym mówisz nobody...
Też kiedyś coś takiego pisałem, ale niestety pozbyłem się tego razem z dyskiem (biedaczek - zasilanie zwarło się z jego obudową - i po danych :cry: ) Wiem, że tych słów było conajmniej 100... i to nie przesadzając! Nie chce mi się tego wszystkiego klepać po raz drugi, więc pomyślałem, że już może coś takiego jest gdzieś daleko ![]() P.S. Z tym windowsem me to trafiłeś na chyba największą kaszanę jaką mikrosoft wydał w czasie swojej marnej egzystencji... -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat P.S. Z tym windowsem me to trafiłeś na chyba największą kaszanę jaką mikrosoft wydał w czasie swojej marnej egzystencji...
Produkty tej firmy to na ogol kaszana wiec sie nie rozdrabniam czy lepsza czy gorsza. Poprostu taki mi wpadl w rece przy instalacji i na potrzeby domowe oraz malego lanu wystarczajacy. (ofcoz jesli codzi o win) -------------------- (none)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 02:46 |