![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry troche out of subject ale nie wiedzialem gdzie mozna sie zapytac o to:
Mam GG 6.0 i nie działa mi wysyłanie smsów na sieć Idea - nie wyświetla mi sie obrazek (token) - pokazuje takie X ze nie ma obrazka. Ale z bramki Idei wszystko dziala i token sie wyswietla. Moze wiecie o co chodzi? BTW wysyłanie smsów na inne sieci dziala. ----------------- Po stronie przegladarki >> Hydepark Seth |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to prawdopodbnie bug GG. Po kilku (kilkudziesiecio) krotnym odswiezeniu token wkoncu sie pojawia. Ew zainstaluj Power GG wtyczke SeSms
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja korzystam z AQQ i SMSy wysyła dużo lepiej.
-------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam Tlen'a i nie mam żadnych problemów z wysyłaniem SMSów...
Poza tym mam b. mało znajomych w idei... Wedle mnie Plus ma najlepiej - wysyłasz maila na: 48xxxxxxxxx@text.plusgsm.pl i dociera na numer wpisany w miejsce iksów jako SMS... ![]() I na dodatek tego wszystkiego ta funkcja jest za free (jeszcze ![]() -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam konnekta i nie mam z wysyłaniem esków żadnych problemów. Wogóle z niczym nie mam... nie to co w GG, bug na bugu...
-------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
ja mam WP KOntakt ktory pracuje na Jabber:// , obsluguje ICQ i GG i wiecej mi nie trzeba.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:46 |