![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Tak jak w temacie...gdzie najtaniej i najbezpieczniej wykupić domenę i konto z obsługą PHP i bazami danych MySQL... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
do wróżki idź
![]() na serio - chcesz to mieć na jednym koncie? ja wczoraj wykupiłem domenę w domeny.pl a hosting w cal.pl. ale to zależy od tego co i do czego potrzebujesz -------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
do wróżki idź ![]() na serio - chcesz to mieć na jednym koncie? ja wczoraj wykupiłem domenę w domeny.pl a hosting w cal.pl. ale to zależy od tego co i do czego potrzebujesz Strona firmowa, i jeszcze do tego konta e-mail... Najlepiej podajcie kilka dobrych adresów to sobie porównam... cal.pl jak dla mnie ma trochę za niskie limity transferu... Ten post edytował miik 3.08.2007, 16:40:52 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Używam insane.pl i nie narzekam.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
własciwie zakup domeny bez roznicy u kogo, jesli co zawsze mozna zrobic transfer do innego operatora. Wazny jest dostawca hostingowy, wyprobuj przed zakupem konta jego jakosc. Przewaznie dostawcy oferuja 14-dniowy okres testowy.
-------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 1.07.2025 - 03:41 |