![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chcę użyć bajerów z biblioteki, Interface elements for jQuery Na początek skopiowałem sobie przykład z oknem No i chcę u siebie go tak zmodyfikować żeby nie był jeden link jak w przykładzie, ale wiele linków na jednej stronie. gdyż mam listę - powiedzmy w postaci itd .. Niestety pierwszy raz spotykam się z takim kodem (patrz niżej) jest to połączenie JS z CSS i nie wiem jak go sparametryzować, Kod $('#windowOpen').bind( 'click', function() { if($('#window').css('display') == 'none') { $(this).TransferTo( { to:'window', className:'transferer2', duration: 400, complete: function() { $('#window').show(); } } ); } this.blur(); return false; } ); gdzie: #windowOpen - div atwieranego okna, tu nic nie zmieniam, #window - div link - jak kliknę to się otwiera okno, no i tych linków chcę dać więcej Edit: OK skapowałem, ten skrypt patrzy na obiekty jak na style, czyli w kodzie html zamiast będzie wtedy zamiast Kod $('#windowOpen').bind( bedzie Kod $('.windowOpen').bind(
Ten post edytował php programmer 3.08.2007, 15:12:51 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 12.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
raczej będzie
Kod $('.row').bind(
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:16 |