![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 7.06.2007 Skąd: torun Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
potrzbuuje zrobic takie cos mam baze danych i mozliwosc dodawania do niej nazwy uzytkownika i pozdrowien chodzi mi o to jak zraobic zeby te pozdrowienia byly wyswitlane na stronie w taki sposób
jest ramka wielkosci 1000x25px i w tej ramce jest pokazywane iles tam ostatnich pozdrowien w takiej formie ze sie przesuwaja i mozna je czytac bo wiadomo ze w ramce na raz sie nie zmieszcza. no i oczywiscie dobrzeby bylo zeby nie trzeba bylo oswiezac strony zeby pokazaly sie te nowo dodane pozdr jakies pomysly jak to zrobic?? Ten post edytował szawel 3.08.2007, 12:46:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Czy chodzi Ci tylko o przewijanie pozdrowień?
Czy o dodawanie danych do bazy, odczytywanie ich i dopiero przewijanie? -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 7.06.2007 Skąd: torun Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tyllko przewijanie no i zeby zawsze byl najnowszy wiec jkies odswiezanie automatyczne co jakis czas albo cos takiego
reszte mam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11.08.2025 - 12:53 |