![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Spotkałem się z bardzo dziwnym zachowaniem skryptu Zamiast wykonania przegladarka "oferuje" zapisanie pliku. Dzieje sie tak po uruchomieniu pliku php. Skrypt działa i po 10-15 sekundach pojawia sie komunikat, czy chcesz zapisać plik (php). Po potwierdzeniu zapisuje sie na dysku lokalnym plik o rozmiarze 0 bajtow. Plik wykonuje operacje na plikach nie przekraczajacych 20MB. Na poczatku sadzilem ze sytuacja spowodowana jest wydluzonym czasem dzialania skryptu ale po zmianie max_execution_time nic sie nie zmienilo. Chcialem zapytac szanownych forumowiczow czy ktos spotkal sie z podobna sytuacja i jak sobie z nia poradzil. Za wszelkie uwagi bede bardzo wdzieczny. pozdrawiam wszystkich Fox Ten post edytował FireFox 3.08.2007, 09:42:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 873 Pomógł: 25 Dołączył: 24.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmmm coś mi sie wierzyć nie chce.... rzuć cały kod tego skryptu
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dla przejrzystosci wyciolem ze skryptu dzialania sql'owe plik konwertuje filmy (prezentacje w formie filmu avi) do formatu flasha flv. na poczatku konwertowalem kilka plikow na raz (stad petla na poczatku) pozniej dzialania realizowalem juz tylko na jednym pliku. dzialanie pliku pobranie pliku(plikow) z katalogu pliki wsadowe operacje: konwersja do formatu flv, skalowanie, itp. zapisanie pliku utworzenie trzech miniatur z trzech roznych czasow filmu czesto zdarza sie ze skrypt nie wykonuje sie tylko chce zapisac go w formie pliku php o zerowej pojemnosci ponizej podaje screenshot ![]() sytuacja jest dla mnie bardzo dziwna nie wiem jak sobie z tym poradzic prosze o pomoc naprawde nikt nie spotkał sie z podobnym problemem? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 5 Dołączył: 18.07.2006 Skąd: Piekary Śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Inne skrypty działają dobrze?
Miałem coś takiego jak Apache był źle skonfigurowany. -------------------- CMS dla Twojej firmy
Wojciech Małota |
|
|
![]()
|
|
wszystkie inne dzialaja poprawnie, niestety serwer jest wirtualny i nie mam dostepu do ustawien apacha
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 5 Dołączył: 18.07.2006 Skąd: Piekary Śląskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak mi nie działało to każdy plik *.php się downlodował więc w Twoim przypadku Apache jest OK.
-------------------- CMS dla Twojej firmy
Wojciech Małota |
|
|
![]()
|
|
powiem Wam wszystkim ze to jakas tragedia jest.
Stracilem juz wszelkie pomysly na temat dlaczego to nie dziala. Niestety mam dostep tylko do jednego serwera z ffmpeg i nie moge tego przetestowac na innym. Moze ktos z Was bylby na tyle mily i sprawdzil by moje wypociny. Sznurek juz kupiony |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 12:15 |