![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 25.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oddaje do oceny - http://tom.dlk.pl/elba/
Prosze oceniac tylko layout gdyz ciecie w toku. do poprawy wyswietlanie pod ie, formularz i podstrony. takze uwagi i oceny dot. grafiki mile widziane |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Skąd: Radzyń Podlaski - Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dla mnie ok
![]() Pozdrawiam, Mariusz Ten post edytował domelon 2.08.2007, 15:43:09 -------------------- Galeria kawa i herbata
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za dużo białego, brak gradientu w widocznej części strony,
w ogóle strona sprawia wrażenie jak by były użyte tylko dwa kolory, a grafika była wykonana w Paint, jest zbyt szara i monotonna, myślę, że wystarczą minimalne zmiany, jak subtelne wypełnienie tła, aby strona sprawiała wrażenie żywszej Ten post edytował php programmer 2.08.2007, 16:02:26 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam wrazenie ze jakos to wszystko duuuze
![]() -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Skąd: 2322 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To samo co kolega mowil za duzo bialego koloru, troszeczke innego koloru proponuje uzyc. Oceniam 6/10, czyli dobry wynik
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wrocilem to zaczne oceniac
![]() minusy: -mialo byc web 2.0 ale cos nie wyszlo -za duzy top i wszystko co w nim jest -ten czarny pasek- bardziej mi to pasuje na pathwaya niz na slogan, cagle chce w to klikac (moze to zmien) -popraw te obrazki, zwlasza te wycinane ![]() -kontakt zamiast dawac wielki obraz zrob na divach, wyjedzie o wiele lepiej i bedzie mniej wazyc -teskt stopki nie jest na srodku a powinien byc -zmniejsz buttony :wyslij -layout nic nie mowi o firmie, czy on produkuje kola zebate ? brak motywu przewodniego plusy: -prostota 2/10 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 1 Dołączył: 23.05.2007 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mi sie podoba...tylko ten czarny kolor jest zbyd dominujacy... zwlaszcza te czarne "Czytaj dalej" wyglada jak link do nekrologu:)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi się nie podoba. Ten czarny wżera się w oko. Długo sie na stronie nie pociągnie. A teraz to mnie nawet oczy bolą ;(.
Design prosty, aż do bólu - i boli. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:41 |