![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Stworzyłem stronę z bazą opartą na plikach txt. Panel działa bez zarzutu, z tym, że do edycji każdej podstrony mam zrobioną kolejna podstrone w edytorze. Chcąc tego uniknąć wymyśliłem, że zrobię jakiś wybór podstron, np. przez ratio i wynik tego formularza bedzie wyświetlał się w edytorze. A więc tak wygląda obecny skrypt edytora:
a np. tak ma wyglądać wybór podstrony
oczywiscie ten formularz wyboru jest nad wczytywaniem plików. I teraz tak chcę wartość $nazwa_pliku = "sprzedaz2.txt"; nie pobierała danych z pliku sprzedaz2.txt tylko z tego, który został wybrany z radio. Jak mam zapisać tą warość? Ten post edytował floydmichal 1.08.2007, 19:16:14 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 107 Pomógł: 11 Dołączył: 1.08.2007 Skąd: Poland,Warsaw Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakieś masz dziwne rzeczy w tagach PHP masz kod HTML ? Dziwne,że to w ogóle błędów nie wyrzuca.
Dodaj zwyczajnie echo w okół formularza. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 20:29 |