![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Chciałbym prosić Was, szanowni użytkownicy, o ocenę i komentarze portalu http://www.uBar.pl Główną funkcjonalnością strony miały być tzw. gamebary, czyli bary tworzone na podstawie informacji o postaci danej gry, najczęściej MMORPG. Później narodził się pomysł na stworzenie katalogu userbarów, z możliwością ich animowania. Osiągnęliśmy co chcieliśmy. Zapraszam do komentowania i oceniania. Wszystkie uwagi mile widziane, nawet te najgorsze. ![]() EDIT: Ach, zapomniałem o testowym haśle i loginie. login: demo haslo: demo EDIT2: Czemu nikt nie komentuje? ![]() BTW. Przykładowy sign: ![]() i bar ![]() Ten post edytował bim2 1.08.2007, 21:28:32 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podoba mi się
![]() 7/10 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 873 Pomógł: 152 Dołączył: 9.04.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() Mam mały problem z wyglądem, dziwnie interpretuje go IE ... nie umiem naprawić. Chodzi o dolne zaokrąglenia. Jeśli ktos zna sie bardziej na badzIEwiu, prosiłbym o priva. BTW. Jeśli ktos chce się dowedzieć więcej o działaniu uBar'a zapraszam na hernass.pl, będe tam powoli wyjaśniał co i jak. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dosyć transferożerny pomysł
![]() "Tu reklamam będzie" Ponadto jak pojawia sie takie okienko z linkami do skopiowania - ustaw jakies paddingi bo dziwnie to wyglada. Ogólnie wizualnie to bardzo fajnie wyglada. Prosto a zarazem elegancko ![]() Kodu nie sprawdzałem. Konta ani w tc ani w tibii nie mam wiec tez nie mialem jak sprawdzic jak to dziala. -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
Gdzie spotkałeś Tu reklamam bedzie? Bo przed odsłonięciem serwisu daliśmy taki wpis, bo reklam nikt nie założył.
![]() Transfożerny, no może troszke, ale nikt nie hotlinkuje do nas ;] Jak już serwer (2-3 miechy) nie pociągnie, kupimy dedyka. ![]() Dziękuje za wszystkie komentarze i opinie ![]() TODO uBar.pl: - więcej gier - możliwość tworzenia własnego userbara - wersja angielska strony -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 3 Dołączył: 23.01.2007 Skąd: Dys/Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw pagera, niech aktualny numer będzie lepiej zaznaczony, dobrze by też było aby nie był linkiem.
PS. Twój serwis podsunął mi pomysł z losowymi barami, i skopiowałem trochę barów z tego serwisu i mam fajne losowe sygnaturki. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@bim2: gdzies w panelu użytkownika, bodajże na stronie gdzie wybiera sie gre. Nie wiem dokładnie, nie mogę wejść - jakis cfaniak zmienił hasło do konta testowego ^^
-------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Co do losowych userbarów, fajny pomysł i na pewno coś takiego dopiszę ![]() Ten post edytował bartg 3.08.2007, 11:31:20 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 319 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2006 Skąd: Chojnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ta strona wciąż się ładuje, już od ponad 3 minut i ciągle nic, zniechęcony wyłączam zakładkę. Może ta strona wygląda fajnie(nie wiem nie widziałem) ale zanim się załaduje, potencjalny gość wyłączy ją i znajdzie podobną w googlach
![]() -------------------- Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Główna strona, pierwsze słowo, rażący błąd ortograficzny. Zgodnie z przyjętą wiele lat temu dewizą natychmiast zamykam okno.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 634 Pomógł: 14 Dołączył: 27.05.2006 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ogólnie, fajny pomysł, ładnie wygląda.
Moze się nie znam, ale Cytat to nie jest friendly url ![]() Ten post edytował nasty 4.08.2007, 12:06:00 |
|
|
![]()
|
|
@tansky
Jaki błąd? Proszę Cię, oszczędź mi szukania i podpowiedz o co ci chodzi? @nasty Czemu? ^^ Po co komuś link do kategorii? Wystarczy do userbara ![]() BTW. Narazie jestem na wsi, ale po powrocie do domku napisze losowy userbar i pewnie wersję angielską strony... EDIT: Co do błędu już znalazłem ;p Ten post edytował bim2 4.08.2007, 19:17:04 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No no... w koncu jakas mila dla oka i przejrzysta strona w tym dziale
![]() 7,5/10 |
|
|
![]()
|
|
Triateh dał 7/10, Seth 7,5/10... gdzieś więc zapodziało się 3 (w wypadku triateha) i 2,5 (w wypadku setha). Gdzie mam poprawić "coś" co zabiera te punkciki
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Design jest na prawdę bardzo przyjemny dla oka. Właśnie takich potrzeba w internecie!
Jak sie wchodzi na stronę pierwszy raz to trzeba długo ob czaić co gdzie jest. Te wyjaśnienie to za mało rzuca sie w oko i normalnie to się ten tekst ignoruje dlatego bo wszyscy wolą obrazek niż tekst ( w tym ja:D ). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Szkoda, że Tiraeth i Seth i nie chcą powiedzieć, gdzie utraciliśmy punkty.
![]() Serwis doczekał się możliwości wybrania Angielskiego języka, ale jest mały problem. Ja nie znam angielskiego tak, żeby przetłumaczyć teksty z polskiego na angielski. Jeśli ktoś czułby się na siłach i miał chęci przetłumaczyć serwis proszę o jakikolwiek kontakt. Tekstów dużo do przetłumaczenia nie ma. Jedynie większe teksty, z mniejszymi sobie poradziłem. Doszła nowa gra Plemiona. Zostały także stworzone poradniki. Jeszcze raz ponawiam prośbę do Tiraetha i Setha o napisanie co im nie pasuje. ![]() Ten post edytował bim2 11.08.2007, 14:08:24 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybieram Dodaj gamebara i są podane tylko dwie gry!
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 226 Pomógł: 25 Dołączył: 4.07.2007 Skąd: Berlin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli chodzi o
Cytat Dostępne gry to poprawiłem :roll2:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Prosiłbym o ponowną ocenę już samej funkcjonalności. Dużo zostało dodane, ale nie ma sensu zakładać nowego wątku.
Login: test1 Hasło: phppl -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 657 Pomógł: 125 Dołączył: 29.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy mógłbym prosić o changelog, bo nie za bardzo wiem co się zmieniło i co mam oceniać?
Sama strona wygląda ładnie (tylko szkoda, że walidacji nie przechodzi). Do zaokrągleń użyłbym Nifty. No i jeszcze się poprzyczepiam: tekst "Tibia, The Crims, Plemiona, APO oraz statsy twojego forum" mnie odstraasza. Newsy zrobione niestarannie (domyślny styl <hr>, zero paddingu - styka się z borderem)... edit: Jeszcze taki mały szczegół: Masz buttony ustawione "Dalej | Wstecz" - to trochę mylące. Powinno jak na moje być odwrotnie. Ten post edytował radex_p 11.06.2008, 20:57:56 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 06:17 |