![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!!
Mam problem wyswietlam dane wybierajac dział poprzez linka aby wyświetlił mi wszystkie dostepne teksty w tym dziale no i niby wyświetla tylko dla wszystkich to samo. Prosze o pomoc poniżej pozwole sobie wkleić kod pierwszy wyświetla mi działy w postaci linków Kod <?php require_once ('../mysql_connect.php'); mysql_query('SET CHARSET utf8'); $query = @mysql_query('SELECT dzial_id, dzial FROM url_dzial_db'); if (!$query) { exit('<p>Nie można uzyskać listy autorów z bazy danych.</p>'); } while ($row = mysql_fetch_array($query)) { $aid = $row['dzial_id']; $aname = htmlspecialchars($row['dzial']); echo "<a href='list.php?=$aid'>$aname</option><br />\n"; } ?> a druki ma wyswietlic dostepne teksty i tu coś nie działa Kod $select = 'SELECT DISTINCT text_id, text'; $from = ' FROM url_text_db'; $where = ' WHERE 1=1'; $aid = $_POST['aid']; if ($aid ) { $where .= " AND dzial_id='$aid'"; } $query = @mysql_query($select . $from . $where); if (!$query) { echo '</table>'; exit('<p>Problem podczas pobierania kawałów z bazy danych!<br />'. 'Error: ' . mysql_error() . '</p>'); } while ($row = mysql_fetch_array($query)) { echo "<tr valign='top'>\n"; $id = $row['text_id']; $textlist = htmlspecialchars($row['text']); echo "<td>$textlist</td>\n"; echo "<td><a href='edit.php?text_id=$id'>Edytuj</a> | " . "<a href='delete.php?text_id=$id'>Usuń</a></td>\n"; echo "</tr>\n"; } Prosze o pomoc i z góry dziekuje |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 18.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmiana nie pomogła (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 890 Pomógł: 65 Dołączył: 13.11.2005 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) DZIĘKUJE już działa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:02 |