![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Może zaczne od części skryptu php który mam w pliku index.php
Po otwarciu stronki wyświetla mi się proawidłowo. plik start.tpl ma wpis
Próbowałem modyfikować wpis na
i nic z tego. Może mi ktoś napisać o co tu chodzi. ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
'/templates'
![]() to samo się tyczy '..smartydirs/', jak już to '../smartydirs/' -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
pomijajac poprawnosc sciezek (nie wiem czy masz poprawne) to sciekza ma wygladac tak:
katalog/plik a nie jak u ciebie: katalogplik No chyba ze twoje pliki zaczynaja sie od slowa templates. Ale one chyba leza w katalogu templates a nie sie tak zaczynaja. -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kurcze, nic z tego. ALe dziekuję za szybką odpowiedz/
Za szybko pisałem. I zrobiłem błędy. Ten sposób nie działa
I nie wiem o co mu chodzi. A jest przecież katalog/plik DOdam jeszcze że jeśli zrobię tak to otwiera mi plik intro.tpl Lecz innych plików nie widzi które chce otworzyć z tego samego folderu
Czemu pojawia mi sie taki kompuniakt ![]()
Jak mam wpisany taki skrypt php w pliku index.php
Może mi ktoś napisać o co to chodzi ![]() Rozwiązaniem przykładu jest taki o to kod. Doszedłem do tego sam .. (na przykladach panów. oraz z ]http://forum.php.pl/index.php?)
Nie napisałem wcześniej na czym polegał mó błąd. Ponieważ moja stronka ma tłumaczenie welojęzyczne. A mój link stronki przykładowo wygląda tak.
Uważam wątek za zamknięty bo osiągnołem co chciałem. BARDZO DZIEKUJĘ PANOM którzy mi odpisali. Nie ukrywam że jestem początkujący w systemach smarty oraz programowaniu PHP, lecz czym wiecej wiem tymbardziej mi się to podoba. ---------KONIEC-------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:28 |