![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem. Pisałem stronę od zera w notatniku, a dla sprawdzania używałem VertrigoServ, wcześniej WebServ. Wszystko działało. Teraz kiedy już wgrałem stronę na mój serwer na ovh.org nie działają mi podstrony, a wcześniej na WebServ i VertrigoServ działały. W czym może być problem ? Moje podstrony są zbudowane na takiej zasadzie:
Kod <? // Troche skomplikowany kod if ($body<>"News" && $body<>""){ echo ":: "; echo $body; } ?> </td> </tr> </table> </td> </tr><p> <tr> <td style="padding: 3px;"> <br><? if ($body<>"" && $body<>"News"){ include 'body/'.$body.'.php'; } else { include("news/show.php"); } ?> </td> PS. Moderatorzy proszę nie zamykać tego posta bo to z mojej strony poważny dla mnie błąd. A właśnie to jest moja strona http://cservlist.ovh.org . Prosze pomóżcie mi ! Ten post edytował nirre 1.08.2007, 11:53:59 -------------------- Podpis usuniety bo był nieregulaminowy /nospor/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
chodzi o register globals
Daj na początku strony kod:
Cytat Moderatorzy proszę nie zamykać tego posta To pisz regulaminowo a nikt ci nie zamknie. Gdzie znaczniki w temacie? Gdzie poprawne bbcode? Poprawedit: uuu, zobaczylem ze ty recydywista jestes i nic do ciebie nie dociera. szkoda ze juz ci podalem odpowiedź.... Za nastepny topic be znacznika, o ktory nie raz cie proszono, zarobisz ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz mi powiedzieć dokładniej gdzie mam wkleić ten twój kod ? tongue.gif Bo nie kapuje do końca ale z góry dziękuję !
-------------------- Podpis usuniety bo był nieregulaminowy /nospor/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na początku skryptu:
-------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.06.2025 - 07:40 |