![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest możliwość zrobienia w mambo własnego szablonu strony?
Gdzie tego szukać? Chodzi mi o to że mam zrobioną stronke (www.mtw.pl) i chciałbym pod nią podpiąć cms'a. ps. Jeśli jest jakiś inny system cms lepszy od mambo do tej stronki to proszę o sugestie -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Tak, jest możliwość zrobienia własnego szablonu ( templatki ) do Mambo.
2. Szukać tego jak zrobić taką templatke najlepiej na Google. Jeśli masz jakeiś podstawy tworzenia stron od podstaw, ten link może Ci pomóc ( opis jest pod Joomla`e, ale powinno działać na Mambo ). Możesz ściągnąć darmowe templatki i spróbować je ogarnąć, przerobić a następnie zrobić własną ![]() 3. Jest wiele przeróżnych CMSów, mówią, że najlepszy jest własny, ale jeszcze takiego nie mam ![]() Mambo jest dosyć dobry, przeglądałeś jego demo? Zaglądnij też tutaj Ten post edytował pojas 31.07.2007, 17:10:50 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenoszę na Systemy portalowe i CMS'y.
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:24 |