![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Duży problem... przy wykonaniu create wywala mi exception `Direcotry ##### does not exist` a to dlatego że nie został jeszcze utworzony. Tworzy się trochę za późno ![]() Użycie sleep() chyba nie pomoże bo bóg wie ile ten katalog ma się zamiar tworzyć ![]() Może ktoś coś poradzić ? Ten post edytował PiratNowegoPokolenia 31.07.2007, 08:09:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Ale oczym ty mowisz? Przeciez ty najpierw sprawdzasz czy istnieje a dopiero potem go tworzysz. No to sie nie dziw ze przed sprawdzeniem ci go jeszcze nie utworzyl...
edit: choc moze sie myle, bo widze ze w create walisz konstruktor czyli najpierw tworzysz a potem sprawdzasz. Byc moze ci sie katalog nie utworzyl bo jakies bledy są. Sprawdź. A byc moze jest tak jak mowi mike ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A pokaż jak to wykonujesz.
Bo na moje oko tworzysz obiekt (konstruktor wywala Ci komunikat) a dopiero potem wykonujesz create() na obiekcie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A ja polecam super ksiązkę która rozwiąże twój problem:
Słownik Ortograficzny bo chyba opóźnione jest te twoje "opuźnienie" ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 0 Dołączył: 12.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Literówki się każdemu zdarzają... słownik tu nie pomoże
Bardziej okulary :/ Szczerze mówiąc to nie wiem jak to zrobiłem i do takich wniosków doszedłem ale to chyba chodziło o to : if( !is_file( $this->_sPath ) ) sorka za problem PS: Pisałem że wykonuje najpierw create.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No to po mojemu skrypt nie może iść dlaej zanim nie utworzy katalogu... Wtedy dopiero odpowiednia funkcja zwraca wartość czy operacja zakończyła się sukcesem i skrypt kontynuuje działanie...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 22:16 |