![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! pewnie niektorzy z was mieli tego typu problem z zaleznymi od siebie selectami. I tu z pomoca przychodzi
http://ajaxin.pl/2007/02/22/zalezne-od-sie...htmlowe-selecty a problem dotyczy tego, jak zrobic zeby formularz ten mial np. action="index.php?p=form" a nie action="ddl.php"?? mam zrobione dla 2 select'ow w taki sposob jaki potrzebuje ale nie wiem jak to przerobic na 3 bo to skrypt od kolegi... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 4 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@wicc - napisałem przecież na blogu, że
Cytat Przedstawimy jak w prosty sposób zbudować taki skrypt, aby mógł działać na dowolnej liczbie selectów w jednym dokumencie. Przeczytaj cały artykuł, a będziesz wiedział jak to zrobić. Nie rozumiem dlaczego masz problem ze zmianą wartości w parametrze action. Po prostu wpisz index.php?p=form zamiast ddl.php. Tylko pamiętaj (zobacz w kod), że do pliku na serwerze jest przesyłany parametr z wybraną wartością. p.s Cytat to skrypt od kolegi... Czy my sie znamy? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 30.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy my sie znamy? nie, nie mowilem o tym skrypcie tylko o innym na 2 selecty ![]() yaro, Cytat Po prostu wpisz index.php?p=form zamiast ddl.php Cytat W atrybucie action formularza, podajemy nazwę pliku, z którym będziemy się łączyć za pomocą AJAX’a. eee? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 160 Pomógł: 4 Dołączył: 22.04.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę Cię bardzo żebyś przeczytał opis do tego skryptu, a będziesz wiedział wszystko.
Pokaż to co już zrobiłeś -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:48 |