![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam kilka sciezek do plikow w roznych lokalizacjach serwera
chcę wygenerować z nich spakowane archiwum obojetnie jakiego formatu (rar, zip, gz itp). Znalazłem funkcję gzwrite http://pl.php.net/manual/en/function.gzwrite.php Jednak plików jest więcej i samo file_get_contents('plik.txt') i wstawienie tego do gzwrite() nie wystarczy. Co zrobic zeby archiwum zawierało więcej plików? z gory dzieki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz skorzystać z zip" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual lub rar" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual jeśli te rozszerzenia są zainstalowane na twoim serwerze (możesz to sprawdzić przez phpinfo)
-------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 316 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki, ale wiesz.. te pliki nawet nie sa w jednym katalogu zeby go spakowac.. sa to rozne lokalizacje na serwerze..
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
o to chodzilo!!!!! dzieki!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:50 |