![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szlag mnie trafia, czytam, szukam przerbaim i dupa.
aleosohozi: robie skrypt ktory ma sprawdzac w bazie danych czy wystepuje gosc o zadanym loginie, cala architektura jest zrobiona, nic sie nie wykrzacza i niby jest okej. Oto kod
ten fragment ma sprawdzac czy w bazie widnieje taki uzytkownik, niestety nie dziala to :/, probowalem sprawdzac jeszcze przez =="", ==null i tez dupa
czy ktos moze mi pomoc? pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 1 Dołączył: 17.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ot takie proste zapytanie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@kaszanka
Twoje polecenie dziala na serwerze, moje nie chce ;_) dzieki i pozdrawiam Ten post edytował zeppastian 28.07.2007, 19:36:39 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ta funkcja powinna pomóc: mysql_num_rows" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual:
Ten post edytował JaRoPHP 28.07.2007, 19:36:07 -------------------- Kto pyta, nie błądzi...
Kto zbłądził, ten pyta... |
|
|
![]()
|
|
@jarophp
rzeczywiscie bardziej lopatologicznie jak dla mnie, przekombinowalem w sumie ![]() tak czy siak dalej ciekaw jestem dlaczego moj kod dzialac nie chce ;p dzieki chlopaki, zastosuje pomysl drugi gdyz nie budzi moich watpliwosci ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 3 Dołączył: 17.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tez mialem podobny dylemat, czy nie jest przypadkiem tak ze w taki sposob jaki zaproponowales wszystko sypie sie juz na momencie:
mysql_fetch_array($wynik) ? szkoda ze nie mozna zrobic sobie breakpointow [jezeli mozna to jak?] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 00:43 |