![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 28.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szanowni Państwo,
Szukamy pracowników na stanowiska informatyczne (cała Polska i Unia Europejska) u naszych partnerów - wiodących firm IT, w tym Microsoft, IBM, Cisco, Symantec, Juniper, ISS oraz liderów gospodarczych UE. Obecnie pozostała ok. 40 wolnych stanowisk głównie w Anglii i Irlandii (kilka w Holandii i w Niemczech). Poszukujemy zarówno stażystów i praktykantów (w tym studentów) jak i doświadczonych specjalistów informatycznych. Otwarte stanowiska dotyczą pracy stacjonarnej i zdalnej w charakterze: informatyk, architekt, programista, analityk, projektant, administrator, webmaster, konsultant, serwisant, grafik, kierownik projektu, project manager, dyrektor i inne. Wszystkie zgłoszenia prosimy rejestrować na europejskiej platformie profesjonalistów informatycznych - IT Professionals Database www.ITPD.eu oraz przesyłać (wraz z CV) na adres: itpd.eu@gmail.com. Z poważaniem, M. Jesionowska Administracja ITPD.eu Ponieważ odnotowujemy niskie zainteresowanie pracą IT w Niemczech i we Francji, bardzo proszę informatyków, którzy znają j. niemiecki lub j. francuski o zgłoszenia (rejestracja na ITPD oraz e-mail z CV na adres itpd.eu@gmail.com). Warunki finansowe są b. dobre. Z poważaniem, M. Jesionowska Administracja www.ITPD.eu Ten post edytował itpd.eu 6.08.2007, 11:31:30 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 30.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym cos znalazl we francji
![]() Ogolnie to jak wasze doswiadczenia z praca informatyczna we francji? --- To nie jest kółko dyskusyjne. Padł oferta. Jeśli jesteś zainteresowany to odpisz na podany adres. Jeśli nie, nie nabijaj postów. ~mike |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Z reguły nie komentuję ofert o pracę, jednak to ogłoszenie wydaje mi się wyjątkowo podejrzane. Dziwnym wydaje mi się fakt, iż taki serwis nie ma własnego adresu pocztowego i musi zakładać konta na gmail. Poza tym jakaś dziwna jest pierwsza odpowiedź. Jak dla mnie, coś tu nie pasuje.
-------------------- I would love to change the world, but they won't give me the source code.
My software never has bugs. It just develops random features. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:54 |