![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2003 Skąd: Ostrołęka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. Otóć chciałbym mieć na swojej stronie forum phpbb tylko z jedną kategorią ale w ten sposób aby od razu forum uruchamiało tę kategorię... Chodzi mi dokładnie o coś takiego jak na stronie www.windows.home.pl/forum -------------------- Pozdrawiam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 28.10.2003 Skąd: - Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 22.06.2003 Skąd: Ostrołęka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm jest jeszcze www.phpbb.pl - opficjalna polska strona tego projektu i tam napisałem na forum posta nistety nikt mi nie odpowiedział. Myślałem że może tutaj znajde poradę bo na www.phpbb.com i www.phpbb.pl już byłem.
-------------------- Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Long Island, NY USA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dosyc czesto zdarza sie ze teraz twoj administartor moze miec dostep Power Tools (zobacz screen-shoot) zainstalowane na server. Z jednym nacisnienciem przycisku mozesz cale forum zainstalowac.
![]() Jesli placisz za miejsce na server - moze jest czas aby zasugerowac ze chcesz cos wiecej niz tylko kalalek na dysku? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 5 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Wołów/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat dostep do Power Tools
A powiedz mi skad to wziac? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cytat dosyc czesto zdarza sie ze teraz twoj administartor moze miec dostep Power Tools
Co masz na mysli? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 5 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Wołów/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"POLVIP" zamiescil screena jakiegos Power Tools (program czy skrypt nie wiem) i pytanie z mojej strony skad to moge, mozna sciagnac?
|
|
|
![]()
|
|
No to się zaczyna off-topic.... Ja bym prosił aby mi ktoś polecił jakiś fajny skrypt forum bez funkcji multi-forums
-------------------- Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to wykonalne na phpBB poprzez proste przekierowanie bezposrednio do kategori, jednak jako samo forum polecam IBP (Invision).
|
|
|
![]()
|
|
Cytat "POLVIP" zamiescil screena jakiegos Power Tools (program czy skrypt nie wiem) i pytanie z mojej strony skad to moge, mozna sciagnac?
ok juz nie musisz, juz tez to mam - u ciebie ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja chcialem sobie zrobic forum ale bez nie phpbb albo moze byc tez z ale ja sie na znam wiem ze nie mam na serwere obslugi sql jak to moge zrobic ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 22.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo prosto jak niemasz bazy MySQL a masz serwer z php to zgłos sie do mnie ja ci podpowiem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat No to się zaczyna off-topic.... Ja bym prosił aby mi ktoś polecił jakiś fajny skrypt forum bez funkcji multi-forums
www.przemo.org./phpBB2 to jest phpbb odpowiednio zmodyfikowane ,możesz sobie sam zadecydowac w jakiej formie ma być forum, mamnadzieje ze o to ci chodziło |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:14 |