![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 21.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Podczas próby wysyłania pliku wyskakują mi takie błędy:
Co robie źle? Oto plik dodaj_txt.php (jest to na razie plik próbny) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brak praw zpisu (777) do katalogów do których kopiujesz pliki (np. katalog tmp i katalog docelowy).
Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 27.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich!
Widzę, że skrypt niemalże skopiowany z Vademecum Profesjonalisty ![]() Miałem podobny problem, a dokładniej coś takiego: Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to access /wyslane/plik.txt in /home/a/l/p/moja_domena/www/x/test.php on line 4 Dodam, że katalog 'x' oraz 'x/wyslane' miały pełne prawa dostępu Wszystko działało dobrze na moim kompie, ale na serwerze już nie. Jednak po skasowaniu ukośnika było ok:
zamiast:
Pisze na wszelki wypadek jak by ktoś też miał ten problem, ale czy może mi ktoś to wytłumaczyć? z góry dzięki ps. Oczywiście w książce było ze slashem, bo inaczej nie byłoby problemu Ten post edytował reversend 27.07.2007, 20:51:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:33 |