![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym wstawić coś takiego na forum (forum pack 1.9 pod jportal) :
Kod <? include_once ('linkor.php'); linkor_wyswietl_poz(); ?> Najlepiej zaraz pop Kod echo '<td align="left" class="uni_01" ><font size="1">Dane pokazuj± użytkowników aktywnych przez ostatnie 3 minuty<br><br></td></tr></table>'; } Próbowałem na rózne sposoby, ale za każdym razem bład Pomoże ktoś ? Ten post edytował xkrystekx 26.07.2007, 10:05:30 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 2 Dołączył: 9.05.2007 Skąd: INTERNET Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisz jaki błąd Ci wyskakuje. Jasnowidzem nikt tu raczej nie jest.
-------------------- "There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy wstawie to co wyżej napisałem to błąd jest taki
Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/telgsm/public_html/module/forum/forum.inc.php on line 829 A gdy wstawie tylko to: Kod include_once ('linkor.php'); linkor_wyswietl_poz(); to niby nie ma błędu, ale nie wyświetlają się te linki Ten post edytował xkrystekx 26.07.2007, 13:16:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 2 Dołączył: 9.05.2007 Skąd: INTERNET Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Z tego co wkleiłeś wynika, że błąd jest w linii 829. Jest to błąd związany z ciągami tekstowymi. Wklej może kilka linijek z sprzed z zza błędu. Możesz na przykład nie mieć gdzieś średnika lub łączącej kropki.
-------------------- "There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't"
|
|
|
![]()
|
|
Według mnie jest to oczywiste, że jest to bład w lini tej i tej oraz że czegoś moze brakować, ale w tym problem że nie wiem do końca czego i gdzie brakuje
|
|
|
![]()
|
|
Dlatego mówię, żebyś wkleił fragment od kliku linijek przed błędem do kilku linijek po błędzie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:06 |