![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Szukałem już chyba wszędzie i nic nie znalazłem. Proszę o pomoc. - Chciałbym zablokować klawisz ENTER w formularzu. - Mam 3 chcecboxy i w momencie wybrania jednego z nich chciałbym zablokować (wyłączyć) dwa pozostałe. Z góry dziękuję za pomoc. -------------------- Głupi wie wszystko, mądry uczy się całe życie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
2) to powinno Ci pomóc wyłączanie chboxa poprzez js
1) co do entera to mozesz zmienić wartość onkeypress pod submitem forma na na przykład jakis inny klawisz na przykład na tab ;P (kod z 13 na 9) lubi inne rozwiązanie chyba nawet lepsze po prostu nie używaj buttona type="submit" tylko zwykły button który poprzez js robi form.submit() i po problemie Powodzenia napisz i czy sie udało ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem jak to użyć zwykły button?
-------------------- Głupi wie wszystko, mądry uczy się całe życie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 382 Pomógł: 0 Dołączył: 29.11.2005 Skąd: :jestem(); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
< input type="button" onclick="document.[formname].submit()" >
-------------------- Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:32 |