![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.dodadaimond.private.pl/ na tej stronie jest widac jak lataja obrazki diametow moze wie ktos jak takie cos wykonac
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja tam nie widze zadnych latajacych diamentów - moze to przez pozna pore
![]() -------------------- Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja otwieram strone w ff wiec moze jak patrzysz na inej nie ma nie wiem nie sprawdzałem musiz poczekac albo podoswierzac z 2 razy niech sie pozadnie zaladuje jest zasmiecona ta strona strasznie w swf maja pewnie za duzo kb zamiast na action script pisac to pewnie wszystkona move jest robione <lol> i dlatego tak muli sa one napewno mowie odswierz z 2 razy
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wystarczy zajrzeć do źródła strony.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 6.07.2007 Skąd: /home/skawina Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skopiuj i wklej kod zmieniając obrazek na jaki chcesz
![]() a nawet w kodzie masz link do skryptu: http://www.altan.hr/snow/index.html -------------------- Miałem ciężkie dzieciństwo, alfabet poznawałem z elementarza, a nie z klawiatury.
Warsztat: Gentoo GNU\Linux, Apache 2.0.58, PHP 5.2.2, MySQL 5.0.44, PostgreSQL 8.0.13, IDE: Eclipse + PDT + Aptana |
|
|
![]()
|
|
looz zlokalem szybciej i wziolem sobie ;] jestem po robocie zryty nie lookałem tam gdzie mialem ha
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:46 |