![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siemka dodalem do stronki skrypt logowania wstawilem go miedzy divy i wyskakuje mi taki blad :
Fatal error: Call to undefined function: check_logged() in /home/martino/public_html/sexylaski/zaloguj.php on line 38 skrypt logowanie nizej
jak ktos by mi pomogl wyeliminowac tego bleda bym byl wdzieczny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 1 Dołączył: 8.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiedz masz podana w komunikacie, brak definicji funkcji check_logged()
pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a troche jasniej brakuje mi jakiegos pliku do tego logowania czy czego ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 179 Pomógł: 1 Dołączył: 8.03.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem gdzie masz definicje tej funkcji w oddzielnym pliku czy gdzies indziej w kodzie, który pokazałeś nic takiego nie widzę. definicja funkcji zazwyczaj zaczyna się tak:
Nie wiem jak prościej napisać, poszukaj tam skąd wziąłeś skrypt. Ten post edytował atomek4 25.07.2007, 18:34:27 |
|
|
![]()
|
|
ok to jak rozumiem ta sciezka ma prowadzic w tej 38 lini do tej definicji tak wlasnie cos myslalem ale niewiedzialem czego dokladnie mi brakuje dzieki kolego daje pomogl pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
Wystarczy, że znajdziesz ta funkcję i ją wrzucisz do tego co masz tam wyżej lub z zewnętrznego pliku przez include
Ten post edytował atomek4 25.07.2007, 18:43:55 |
|
|
![]()
|
|
znalazlem takie cos
tznaczy chodzi ci o to zebym to wstawil w tej 38 lini adres do pliku z ta funkcja ?jak dobrze rozumiem probowalem z zewnetrznego pliku w 38 lini wpisalem adres tego ale niedziala gdzie mam to wstawic moglbys powiedziec dokladniej ale niewiem czy dobrze zrobilem ten plik dalem ten pierwszy kod do tego pliku |
|
|
![]()
|
|
Daj na poczatku tego kodu z pierwszego posta:
Oczywiście function.php musi być w tym samym katalogu co tamten plik I jakbyś używał znaczników to łatwiej było by ten kod czytać Ten post edytował atomek4 25.07.2007, 19:07:03 |
|
|
![]()
|
|
ok juz lepiej przynajmniej mozna wpisac logi i haslo ale jeszcze sa bledy tznaczy takie cos
moglbys podpowiedziec mi zeby mi to wszystko chodzilo to logowanie to polaczenie z baza musze zrobic to wiem czyli plik config.php baze danych to wiadomo czy jeszcze cos trzeba? nie elaegancko jest musialem tylko ten skasowac to co zamyka kod ?> elegancko chodzi niema tego bledu co wyzej ![]() dobrze ze sa ludzie co sie znaja pozdrawiam dziekuje --- Następnym razem proszę o używanie BB Code w postach. --- ~strife |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:08 |