![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Skąd: Oborniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich forumowiczów!
Otóż mam pewien problem i chce go pokrótce przedstawić. Chce stworzyć panel zarządzania wszystkimi użytkownikami. A miałoby to wyglądać tak, że całość umieszczona byłaby w tabeli a w niej kolumny id, imię, nazwisko itd. a w nich wyświetlone wszystkie dane użytkowników jako inputy. Może przedstawię to co na razie zrobiłam ale chyba coś źle kombinuję... ![]()
Proszę o jakieś wskazówki i porady. Wszelka pomoc mile widziana ![]() Ten post edytował aga323 25.07.2007, 12:39:30 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale ja bym to zrobił w ten sposób:
![]()
Ten post edytował RaNdaLLHD 25.07.2007, 19:41:08 -------------------- . . .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 0 Dołączył: 26.01.2007 Skąd: Oborniki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa... Wywala błąd:
Fatal error: Call to a member function on a non-object in /var/www/sites/yoyo.pl/g/2/g2test/dziennik/educz.php on line 9 to jest ta linijka while ($wyswietl = $zapytanie -> fetch_object()) { -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 21.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdzałem u siebie i wszystko działa poprawnie. Zobacz czy wszystkie zmienne mają poprawne nazwy. Nie wiem jakie masz u siebie, pisałem na wyczucie. Ewentualnie może spróbuj przerobić to na kod strukturalny, może to coś pomoże.
-------------------- . . .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
oj...
czy wy oboje nie widzici, ze jedno uzywa: normalnego mysql a drugie: mysqli ? Najwyraźniej aga nie ma mysqli.... pomijam juz taką pierdule: 'host', 'user', 'haslo', 'baza', ze aga moze miec inneg dane, ale to chyba sama zauwazyla ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Widzimy. Ale to chyba nie problem przepisać to na zwykłego mysql'a. Ja używam mysqli bo jest dla mnie wygodniejszy.
@nospor ale Ty się czepiasz, przecież to tylko przykład. ![]() Ten post edytował RaNdaLLHD 26.07.2007, 12:25:03 -------------------- . . .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Wiesz, to co dla Ciebie nie jest problemem, dla osób używających metody ctrl+c, ctrl+v jest juz barierą nie do pokonania
![]() Nie twierdzę ze aga jest taką osobą, ale z doswiadczenia wiem, ze to może byc przyczyną jej niedzialania A zwazywszy na to, jaki dostaje blad i jaki pokazala kod , to smiem twierdzić ze skopiowala Twoj kod bez zmiany na normalne mysql ![]() edit: Cytat ale Ty się czepiasz, przecież to tylko przykład Ja tylko pokazuje gdzie moze lezec blad ![]() edit po paru postach nizej: no i wyszlo na moje ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Poprawiłem na kod strukturalny. Oby teraz działało.
![]()
@Aga323 sprawdź czy masz takie same nazwy w bazie. -------------------- . . .
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki
![]() ![]() Teraz jeszcze tylko muszę zrobić żeby te wszystkie zmiany zapisywało w bazie i koniec roboty ![]() Ten post edytował aga323 26.07.2007, 13:15:01 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:50 |