![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisalem skrypt do rejestracji domen w www.az.pl
przechodze przez kilka pierwszych kroków i po zalogowaniu sie trace chyba zawartosc koszyka. to co pokazuje w kolejnych oknach mozna zobaczyc tutaj http://domeny.forsale.pl/skrypttest.php a rejestracja w www.az.pl moze ktos juz napotkal taki problem? uzywam klasy snoopy bede wdzieczny za pomoc Ryszard |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 1 Dołączył: 15.05.2007 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jakby tak zawartość koszyka zapisywać do pliku koszyk.txt
![]() -------------------- Chcę kobietę!!! Cierpliwą i wyrozumiałą jak stado bydła przed dojeniem.....
Życie jest jak papier toaletowy-długie, szare i do dupy, ale na szczęście czasem pachnie rumiankiem wynajmę mieszkanie? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skorzystaj z API XMLRPC oferowanego przez az.pl.
-------------------- dmx512
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale zapamietanie koszyka w pliku nic nie da, bo w ostatnim kroku (automat/skrypt) mazarestrowac domeny ktore sa wlasnie zarezerwowane,
przed zalogowaniem sa - widac to , a po zalogowaniu nie ma - koszt do zaplaty jest zero. a czy mozna na necie sie gdzies zapoznac z tym api az.pl? czy to jest platne? pozdrawiam Ryszard |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 11.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a czy mozna na necie sie gdzies zapoznac z tym api az.pl? Az.pl udostępnia opis tego API. Krótki, ale IMHO że wystarczający. Ja nie korzystając nigdy wcześniej z XMLRPC rozgryzłem to w jeden dzień. Na pewno przyda Ci się ta klasa http://phpxmlrpc.sourceforge.net/. Cytat czy to jest platne? Nie, ale musisz wysłać z panelu klienta "podanie" o udostępnienie API. Poza tym możesz korzystać z niego tylko z jednego adresu IP. -------------------- dmx512
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 13:05 |