![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
kod wyswietla liste pracownikow, po czym mozna tworzyc druga liste dodajac pracownikow przy pomocy czekboksa. Problem w tym, ze pracownikow bedzie ok. 300, co jesli dodajac ich, dodam o jednego za duzo- liste bedzie trzeba robic od nowa. Chcialbym sie wiec zapytac, o opcje taka jak 'usuwanie z listy' rowniez przy pomocy czekboksa.
teraz drugi kod.
Tak wiec, mamy liste pracownikow i tworzymy sobie liste do druku, jednak chcialbym w tej liscie do druku zrobic jeszcze jednego czekboxa ktorym by mozna bylo usuwac zaznaczonych pracownikow. Nie mam pojecia jak to zrobic. Prosze o pomoc. uhh... czyzby nikt nie potrafil mi pomoc ![]() Mam liste glówną, z ktorej sobie wybieram pracownikow i dodaje do "listy drugiej". Jednak w liscie drugiej potrzebuje zrobic usuwanie uzytkowników jesli przez przypadek dodał mi sie o jeden za duzo. ![]() -------------------- Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak sie ogolnie wywala jeden rekord z tabeli. Tylko z tym uważaj - wystarczy wpisac :
a cala tabe pojdzie sie.. ![]() Ten post edytował maziak 25.07.2007, 23:13:16 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 175 Pomógł: 12 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh, chodzilo mi o usuwanie z listy na stronie - nie chce usuwac pracownikow z tabeli
![]() -------------------- Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To dadaj w tabeli pole w stylu widoczny, wartości logiczne i pobieraj tylko tych, którzy mają tam TRUE/1
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 2.07.2025 - 12:49 |