![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Nie mam pojęcia nawet jak wytłumaczyć mój problem
![]() Krótko mówiąc skrypt mój wykonuję się ok. 20 sekund i dane pokazują się dopiero po jego wykonaniu. Gdzieś czytałem że można zrobić aby każde print" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual bądź echo" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual były od razu przekazywane do okna przeglądarki bez zbędnego oczekiwania na całkowite wykonanie skryptu. Nazywało się to bodajże CACHE or BUFOR or DYNAMICZNA TREŚĆ STRONY. Kto pomoże ![]() -------------------- [ZMODEROWANO]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
flush" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual - są tam również opisane przypadki, w których ta funkcja nie zadziała.
PS. Jeśli używasz buforowania ( ob_start() ) to najprawdopodobniej przed wywołaniem tej funkcji będziesz jeszcze musiał użyć ob_flush" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 15:35 |