![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Poland, Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hey, mam proźbę czy możecie dać namiary na skrypt który po umieszczeniu na darmowym serwerze, umorzliwiałby podglad katalogów plików z możliwośćią ściągniecia.
coś w rodzaju: http://www.morag.anarchysq.com/ Z gory dziękuję i Pozdrawiam Sebastian. -------------------- • Älliance cKy |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To co pokazales jest zrobione za pomoca jednego z modulow Apache. Mozesz znalezc wiecej informacji tutaj
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Poland, Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że to co pokazałem jest z serwera Apache, ale szukam skryptu. Pokazłem by było pewne czego szukam.
Pozdrawiam Sebastian. -------------------- • Älliance cKy |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 10 Dołączył: 24.11.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To sprawdz jeszcze tutaj
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdz moje rozwiazanie - Temat: phpskrypt FileManager - moze o takie cos ci chodzi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 01:09 |