![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o opinie: izet
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod tym flashem co go nie widzę przydał by się jakiśstatyczny obrazek zamiast czarności. Rozumiem że flash to standard, ale wciąż sporo osób go nie ma bo nie może, albo nie chce.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 152 Pomógł: 1 Dołączył: 17.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurcze nie znam się, ale ludzie w kaskach to mi się raczej z budową kojarzą, a nie ze skrawaniem:)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawe z flashem poprawie jeszcze dzisaj. Co do kasków to klient był tak uparty że... tu nic nie zrobie
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Skąd: Gorlice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może coś z tłem, bo to tło niszczy wygląd całej strony, jakoś nie współgra z całością
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tło do niczego... Ta babka, o Boże... dziwne są luki między przyciskami... To jak narazie jedyne grzechy jakie zauważyłem .
-------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jeśli to ma być wizytówka firmy to troszke przesadziłeś z wielkością tego baneru głównego (kobieta to jakis cyborg będąca spawaczem od 30 lat
![]() Jak dla mnie pasek menu za szeroki tło jest jakieś dziwne zwłaszcza ten gradient poza tym nie wiem dokładnie jaka była zamierzona proporcja niebieskego do reszty - jeśli już to chyba powinno być do wielkości dołu menu. Na plus kolory strony przez co jest bardzo czytelna Ogólnie podoba mi sie 7 na 10 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:24 |