![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pare pytan, bowiem przydalaby mi sie pomoc
1. Czy istnieje jakis skrypt czy cos ktory wyswietli strone dopiero po wczytaniu sie poszczegolnych elementow? ![]() I fajnie by bylo gdyby pojawil sie po wpisaniu adresu przegladarki taki jakis fajny paseczek i pokazywal ladowanie sie strony a pozniej jak sie zaladuje ja wyswietlil 2. Na stronie mam sporo elementow jako position: absolute; div z ta opcja trzymane sa w innym "takim duzym divem" i moje pytanie jest : W jaki sposob moze w css ustawic aby ten div wyswietlam sie po srodku w zaleznosci od tego jaka rozdzielczosc ktos posiada? ![]() 3. Czy jest jakis gotowy skryp aby otwierana nowa strone otwieral w nowym oknie o okreslonej przeze mnie szerokosci i wysokosci? ![]() Z gory dzieki za pomoc -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 1 Dołączył: 7.06.2007 Skąd: torun Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pare pytan, bowiem przydalab 55f y mi sie pomoc 1. Czy istnieje jakis skrypt czy cos ktory wyswietli strone dopiero po wczytaniu sie poszczegolnych elementow? ![]() I fajnie by bylo gdyby pojawil sie po wpisaniu adresu przegladarki taki jakis fajny paseczek i pokazywal ladowanie sie strony a pozniej jak sie zaladuje ja wyswietlil 3. Czy jest jakis gotowy skryp aby otwierana nowa strone otwieral w nowym oknie o okreslonej przeze mnie szerokosci i wysokosci? ![]() Z gory dzieki za pomoc ad1 zastosuj buforowanie na poczatku skryptu daj ob_start(); a tam gdzie juz wszystko powinno byc wykonane daj ob_flush(); albo ob_and_flush(); ad3 w tym monencie nie moge sobie przypomniec ale to jakos w javie sie definiowalo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 00:00 |