![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 19 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Serdecznie zapraszam na nową stronę zepołu WielebnyBluesBand.
Proszę o zgłaszanie wszelkich problemów, błędów itp... Proszę o rzetelne opinie ![]() http://wielebnyblues.pl Pozdrawiam -------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
----------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod: sieka. Pełno tabeli, spacer.gif mówi sam za siebie. Po zamknięciu </html> wrzucasz coś dodatowego. Google chyba już się na nabiera na niewidoczne linki.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod: sieka. Pełno tabeli, spacer.gif mówi sam za siebie. Po zamknięciu </html> wrzucasz coś dodatowego. +1 ; tragiczny kod Google chyba już się na nabiera na niewidoczne linki. Co więcej, można zgłosić taką stronę to abuse, a Google rozważy jej usunięcie z wyników. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 789 Pomógł: 41 Dołączył: 30.10.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A gdzie [www] w temacie? Żeby mi to było ostatni raz :-)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 272 Pomógł: 19 Dołączył: 29.07.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzieki za zainteresowanie
![]() jesli mogl bym prosic o info to co konkretnie w kodzie do poprawek ![]() P.S. ukryte linki wyrzucone ![]() -------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jesli mogl bym prosic o info to co konkretnie w kodzie do poprawek ![]() 95% tego co tam masz. Poczytaj forum, poprzeglądaj opinie na temat innych stron, bo Twoja strona zawiera chyba większość podstawowych błędów jakie można zrobić. ...na pocieszenie powiem, że grafika ciekawa ![]() -------------------- Good programming is 99% sweat and 1% coffee.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot... |
|
|
![]()
|
|
a konkretnikej
![]() ![]() export grafiki z photoshop'a tnie w tabelki... Ten post edytował kallosz 24.07.2007, 09:04:34 -------------------- Pomogłem ?? Kliknij pomógł :) || kallosz.pl
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a konkretnikej ![]() ![]() export grafiki z photoshop'a tnie w tabelki... Mnie to mało obchodzi, jakiego programu ktoś używał. Widzę efekt, oceniam efekt. A efekt jest tragiczny ─ tabelki, tabelki, tabelki. Prawda jest taka, że w pełni poprawny, czysto semantyczny kod stworzy się tylko ręcznie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 19:16 |