![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2007 Skąd: Piła Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Siemka, na stronie mam liczniki, ale nie chodzą one, bo mam zamontowane takie coś ile_LinesCount(), a potrzebuję taki co będzie wyświetlać liczbę która będzie w notatniku.N, a jak go nie będzie to żeby pisało ), ktoś zna taką kombinację
![]() $content = str_replace('<!-- TOTAL_USER_WWW -->', file_LinesCount('forum/data/licznik/total_user_www/' . strtolower($_SESSION['login']) . '.php'), $content); -------------------- Spotkało się kilku informatyków i jak to zwykle bywa, rozmowy szybko zeszły na tematy komputerowe. Wreszcie któryś z nich zaproponował: - Panowie, porozmawiajmy o czymś normalnym, np. o dupach. Nastąpiła bardzo długa cisza, a po niej jeszcze więcej krępującego milczenia. Wreszcie któryś odpowiada: - Słuchajcie, moja karta graficzna jest do dupy...
Moje strony: Ego, Forum, Wierszyki, Kawały, WebMaster, Katalog www |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 359 Pomógł: 1 Dołączył: 16.04.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć musisz kod.K przekleić do innego_pliku.P bo zapewne w ile_LinesCount() masz Błąd.B Wszysto będzie ok, a i przestań używać Notatnik.N jest przecież jeszcz Eclipse.E. Pozdro!
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 45 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2007 Skąd: Piła Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no tak, ale mi własnie chodzi co mam wstawić za file_LinesCount() żeby było ok?
![]() -------------------- Spotkało się kilku informatyków i jak to zwykle bywa, rozmowy szybko zeszły na tematy komputerowe. Wreszcie któryś z nich zaproponował: - Panowie, porozmawiajmy o czymś normalnym, np. o dupach. Nastąpiła bardzo długa cisza, a po niej jeszcze więcej krępującego milczenia. Wreszcie któryś odpowiada: - Słuchajcie, moja karta graficzna jest do dupy...
Moje strony: Ego, Forum, Wierszyki, Kawały, WebMaster, Katalog www |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę nie zaśmiecać podforum PHP takimi tematami i zakładać je na przedszkolu.
Przenoszę. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 12:19 |