![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
siemka all!! mam pytanie jak moglbym wstawic na na logo znaczy kolo loga na stronie www.sexylaski.pl obok niewielki obrazek ze strzalka i napisem ktory prowadzi do jakiejs strony podkreslam ze logo te co jest tez prowadzi do jakiejs strony bardzo prosze niech mi to ktos wyjasni jak to zrobic bo szukalem probowalem i tylko mi wyszlo takie cos pod logiem za ramka loga a interesuje mnie to zeby bylo to konkretnie tam gdzie jest wolne biale kolo logo miejsce dzieki pozdrawiam
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 198 Pomógł: 3 Dołączył: 27.02.2007 Skąd: Tczew Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mysle ze mogłbys nałozyc go za pomoca css
![]() polecam jakis kurs html/css masz tutaj linka i zobacz co oznaczają style które wypelniłem ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moim zdaniem najlepiej bedzie w programie do grafiki wkleic na logo ta strzalke czy co tam ma byc. A pozniej pociac calosc na dwa obrazki i w htmlu odnosniki porobic :) Jesli o takie cos chodzi ;)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 86 Pomógł: 0 Dołączył: 23.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:14 |